Hava Trafik Kontrolörlerinin KIB-TEK ile İlgili Açıklaması

Ülkemizin tüm önemli kuruluşları; ya siyasi partilerin oy hesaplarıyla personel kadroları şişirilerek maaşlar ödenemez duruma geldiğinde çalışanlar sokağa atılıp battı gitti ilan ediliyor yada siyasilerin kişisel hırsları ve hesaplarıyla bin bir türlü oyun oynanarak kötü durumda gösterilip özelleştiriliyor. Sonuç olarak işsiz yada parasız insanlar sokaklarda eylem yapıp hakkını aramaya çalışırken bu durumun sorumluları lüks araçları ile lüks otellerde tuttukları mevkilerin tadını çıkarmaya devam ediyor. Hem de UTANMADAN, SIKILMADAN, DOYMADAN!

Halkımızın hesap sorma zamanıdır. Sahte ve bireysel vaatlere inanarak, köleleştirilmiş, üretimden tamamen koparılmış, sadece tüketen bir toplum haline getirildiğimizin farkındamısınız?. Tüm bu olanlara tepkisiz kalıp sadece kendi çıkarlarımızın küçük hesapları ile bir köşeye saklanıp sesizce şikayet ediyoruz. Toplumsal değerlerimize sahip çıkmazsak yarın Kıbrıs Türkü’nün elinde hiçbirşey kalmayacak. Unutulmamalıdır ki üretmeyen toplumların varlıklarını sürdürebilmesi olanaksızdır.

El-Sen bu toplumun değerlerine sahip çıkarak KIB-TEK’in batırılmaması için mücadele başlatmıştır. Yarınımızı kurtarmak kendi malımıza sahip çıkmak için, bugün hep birlikte hareket etmeliyiz. Bu nedenle Hava Trafik Kontrolörleri olarak tüm halkımızı El-Sen’in yapacağı eylemlerde duyarlı olmaya davet ediyoruz.

Yoruma kapalı.