Kalbimiz Sizinle #direngeziparki

İstanbul Geziparkı’ndan başlayarak tüm Türkiye’de halk hareketine dönüşen eylemlerde, ülkesine sahip çıkmak için mücadele veren halka karşı AKP hükümeti aşırı derecede güç kullanmaka ve bu Dünya basını tarafından tescillenmektedir. Ulusal basın’ın adete kör olduğunu verilen talimatla Türkiye’de yaşananları adeta yokmuş gibi göstererek karartma uyguladığını da sosyal medyadan alınınan bilgilerle gayet açık şekilde izliyebiliyoruz.

Baskıcı ve yasakcı tavrından bir an olsun ödün vermeyen bir anlayışla Faşist AKP yönetimi şidddetin dozunu arttırarak Türkiye’yi sermayeye teslim etmek ve diğer bir yandan dikte ettiği herşeye boyun eğecek tek tip halk modelini oluşturmak için kadın çocuk genç yaşlı demeden acımasızca direniş gösteren herkese aşırı şiddet uygulamaktadır.Türkiye halkı artık uyanmıştır AKP’nin maskesi düşmüştür. Bizler, ülkeleri ve toplumsal değerleri için direniş gösteren tüm halkları selamlar, haklı mücadelelerinde her zaman destek olacağımızı bildiririz.

Benzer şekilde Kıbrıs’ta da faşist AKP zihniyetini destekleyen ve memurluğunu yapmak adına halkın taleplerini göz ardı eden siyasi partilere hiçbir zaman prim vermeyeceğimizi ve her zaman karşılarında başkaldıracağımızı bildiririz. #direngeziparki

HTKS Yönetim Kurulu (a)

Başkan

Cem KAPISIZ

Yoruma kapalı.